PIM hos Perfion

PIM

Forhold og krav skifter lynraskt på det moderne og dynamiske markedet, som er realiteten for alle virksomheter i dag. Derfor er det en stor utfordring for nåtidens virksonheter å tilpasse seg og følge med disse skiftene. Av denne grunn har man bruk for Perfion PIM. Reduser tid til markedet med PIM på en effektiv og overskuelig måte, som gjør det enkelt å tilpasse seg markedets aktuelle standarder og spesifikke krav. Det er især på de digitale handelsplattformene at det kan være en fordel å kunne navigere raskt og sikkert. Reduser tid til markedet med PIM og vær forrerst i løpet når det gjelder datastyring og markedsføring. Perfion PIM er overskuelig og brukervennlig å bruke til nettopp dette formålet. Funksjonen kommer som en implementert del av selve systemets kjernefunksjoner.

Perfion PIM

Perfion PIM er utviklet på den måten at det integreres med alle nåværende systemer. Ønsker man å implementere Perfion PIM i sin virksomhets system til datastyring, skjer det uten å forstyrre med ens nåværende datahåndtering. Perfion PIM åpner opp for helt nye muligheter og samler alt i samme system som alle kan komme til.

Perfion Product Information Management integreres med alle nåværende systemer. Reduser tid til markedet med PIM og bli bedre til å håndtere det moderne, omskiftelige markedet. Les mer her: www.perfion.no.