Outwell telte og Cramer grill ved Campstuff.no

Telt fra Outwell

Med et Outwell-telt fra Campstuff er familien klar til en tur ut i det fri på campingferie. Campstuff har mange forskjellige telt fra Outwell, og de finnes i mange forskjellige størrelser. Du kan velge mellom Outwell-telt helt ned til 2 personer, eller opp til 5-7 personer. Så der er uten tvil et Outwell-telt som dekker ditt behov, og flere til. Ethvert outwell telt er i høy kvalitet, og kan tåle et høyt vanntrykk, så alle tingene holder seg tørre i alle former for vær. Utover det er de forholdsvis lette, og kan lett tas med på sykkelferien. Skal du på telttur med familien, er et telt fra Outwell helt garantert et holdbart og sterkt telt å ta med.

Cramer Grill

Du kan kjøpe din nye Cramer-grill hos Campstuff til en fast lav pris, og få den levert hjem til deg. Du behøver ikke bekymre deg om kull og opptenning med en Cramer-grill, men kan nyte godt av den samme gode smaken. Cramer-grill bruker gass. Du kan dessuten enkelt koke maten din med Cramer-grillen, da den har 3 kokeplater. Det gjør den perfekt til teltturen, da den passer perfekt inn i bagasjerommet på bilen. Finn den på www.campstuff.no.

Campstuff.no

Campstuff.no er for deg som nyter campinglivet, og gjerne vil ha ordentlig utstyr å ta med på turen ut i det fri. De har et sortiment som henvender seg til både campingvogner, campingbiler og telt. Der er rikelig mulighet for å finne det du mangler hos Campstuff.no og mer til. Du finner kun merkevarer fra anerkjente fabrikanter til gode priser, og derfor behøver du heller ikke tenke på kvaliteten, fordi den er nemlig på topp. Du kan lese mye mer om hjemmesidens verdier, og de mange merkene på hjemmesiden. Der er du også velkommen til å stille spørsmål. God campingferie!